Голокост

                «Голокост»

Муз. М. Мотков                Текст М. Мотков

                Пам’ятай Людство
                Фашизм – лютий, страшний «Зевс» війни,
                Фашизм – люта загроза життя,
                Фашизм – вбивця людей й майбуття

                Пригадаймо страхіття війни,
                «Бухенвальд», «Охстумзанд» - табори,
                Стрілянина, важкий масний дим,
                Безпорадність, сум, розпач надій,
                Айнзатцгрупи – німецькі кати,
                «Інквізитори» - дияволи,
                Повбивали мільони людей,
                Різних націй батьків і дітей               

                Приспів
             «Голокост», «Голокост», «Голокост»,
                Геноцид, людські жертви війни,
          «Голокост», «Голокост», «Голокост»,
                Геноцид, не забудемо ми,
          «Голокост», «Голокост», «Голокост»,
                Пам’ятає Європа, весь Світ,
          «Голокост», «Голокост», «Голокост»,
                Геноцид, Геноцид, Геноцид

                Пам’ятаємо жахи війни,
                «Аушвіц», «Флоссенбюрг» - табори,
                Вбивства, постріли, страта людей,
                Катування, гучний плач дітей,
                Виганяли на розстріл, на смерть,
                Замордовані мільони жертв,               
                Жах, страхіття, журба, сум в той час,
                Не забудемо люди ми вас

                Будьте прокляті люті кати,
                «Інквізитори», «дияволи»
                Герман Герінг, Ганс Франк, Ріббентроп,
                Кожен вбивця, кат, «спрут», мізантроп,
                Пам’ятай Людство, Людство Землі,
                Фашизм – лютий «запальник» війни,
                Фашизм – люта загроза життя,
                Фашизм – вбивця людей й майбуття
               
                «Голокост» - День жалоби, журби,
                Спомин жертв той страшної «чуми»,    
                Разом прийдемо всі в «Бабин Яр»,
                В місце масових страт громадян,
                Пом’янемо мільони людей,
                Убієнних батьків і дітей,
                Хай палають у вікнах свічки,
                Геноцид не забудемо ми
               
                Фашизм руйнує, знищує Планету,
                Фашизм проклятий, лютий «Зевс» війни,
                Тож справа Людства, знищити цю нечисть, 
                І захистити мир, життя на цій Землі
       
               
               


Рецензии