У творчiм тандемi...

Дмитру Данильчуку-Вознесенському,
Василю Петрушко та Олені Єгоровій…

Дмитро-бард,- співає,
Художник – малює,
А я все описую віршем…
Всім цим прославляє
Світ кожен,- віщує,-
Буття не міняє на гірше…

Наробки щоденні
У творчім тандемі
Трикутником складеним славним-
Велично в «Кармені»,
Збираємо в темі
Свідомим направленням вправним

Таке величання
Василем,- графітне,
Дмитра,- голосистістю здібним
З моїм римуванням
Чуттєво помітним,-
Є променем шани потрібним…

Всіх нас об’єднала
Шанобливість чуйна,
Нести стяг Висоцького миром!
Девізом це стало,
Бо зарево буйне
Відсвітлює світ дивний з виром…

Тому ми щороку
У січня ту днину
Проводимо заходи влучно,
Отак крок за кроком
Гірлянду єдину
Сплітаємо знать власноручно…

Працюємо плідно
Над віршем, портретом,
Тим співом з хрипцем романтичним,-
Чим славимо гідно
Актора, поета
Та барда, що житиме вічно!
29.01.2022р.


Рецензии