***

в мені сила появляється я вже легко по ступенькам піднімаюся
я вже лінь не відчуваю я пряду вьяжу і вишиваю
я вмію гроші заробляти і в достатку проживати.
щира радісна душа
як в онука малиша.
я люблю життя любити я люблю без болі жити.
я люблю трудитися
і мати результат
 що буде душу ублажати.


Рецензии