Пригр лось

Пригрілось серце в долонях вірша,
Дрімає в вічності колисці.
Я спрагу давню всіх своїх бажань
Втамую в лісовій криниці.

Вдоволений піду в обіймах трав,
Пірну у володіння Мавки…
Знайду, нарешті, що давно шукав
І навзнак у квітучі маки.


Рецензии