Наболiле...

Блюзнірство ненажер- ляльковиків
Вже через край, нахабне і прозоре:
Для них ресурс (ніщо!) - життя  людські...
Грошва та влада - бог тієї швори.

Принука не народжує любов.
Від щирості не бряцають булатом.
Не провокують друзів лити кров.
Не віддають біді на відкуп брата.

Най стане мудрості народові і сил
Монетою розмінною не бути
Для тих, кому він - на чоботях пил,
Чия "турбота" - смерть йому і пута.

Відплата буде ворогам лихим
Та хижакам у масці друга.
І жити будемо ми розумом своїм!
Бо то не вершник, як на нім попруга...


Рецензии