Родные души

ВАЖЛИВО МАТИ У СВОЇМ ЖИТТІ
СПОРІДНЕНУ ДО СЕБЕ В ДОЛІ ДУШУ.
ЩОБ  СЕРЕД НОЧІ , В ЗИМНЮ  ЗАМЕТІЛЬ,
І У ЖАРУ,В ВІТРИ ,В МОРОЗНУ СТУЖУ
ВІДКРИЛА Б ТОБІ  ДВЕРІ ДЛЯ  ПОРАДИ-
ДУШІ ТВОЇЙ ДАЛА Б ІЩЕ Й  РОЗРАДУ.
З ПІВСЛОВА ДУШУ ЗРАЗУ ЗРОЗУМІЛА
Й СВОЮ НАЗУСТРІЧ ЩЕДРО  ЇЙ ВІДКРИЛА.
ДУША У ПІДСВІДОМОСТІ  ВІДЧУЄ,
ХТО ТИЛ ЇЙ ЗАБЕЗПЕЧИТЬ,ПОДАРУЄ.
І НА МЕНТАЛЬНІМ РІВНІ ЩЕ ЗДИВУЄ:
ЛЮБОВ ДЕ, ЩИРІСТЬ,ДОБРОТА ПАНУЄ..
ПОТРІБЕН ТИЛ, З ЯКИМ ДУШІ СПОКІЙНО.
ПРИСЛУХАЙТЕСЬ -І БУДЕ З НИМ НАДІЙНО.
МОЯ ОСЬ ПОДРУГ ХВАЦЬКО ВІДШУКАЛА ,
 САМОТНІСТЮ МЕНЕ ВЖЕ НЕ ЛЯКАЛА.


Рецензии