Любите не словом

НЕ СЛОВОМ ВИ ЛЮБІТЬ,  НЕ ЯЗИКОМ:
 БУВАЄ В НИХ  НЕПРАВДИ СИЛА.
А ТІЛЬКИ ПРАВДОЮ,  ДУШІ ТЕПЛОМ,
ПРОСТИМ ВІДНОШЕННЯМ І ДІЛОМ.
ЦІНУЙ ЧУЖУ КРАСУ І ПРАЦЮ.
РАДІЙ ВСІМ ПРОЯВАМ ЛЮБОВІ.
ЗУМІЙ ЗА ПОМІЧ ВСІМ ВІДДЯЧИТЬ,
БО ВДЯЧНІСТЬ-РАДОСТІ ОСНОВА.
ВСЕ МАЄ БОЖУ ЛОГІКУ І СУТЬ.
ПРО ЦЕ ПІЗНІШЕ ВСІ МИ  ЗРОЗУМІЄМ.
УДАСТЬСЯ  З ВІРОЮ НАМ ВИТРИМАТИ ПУТЬ,
ТА ЧИ ВИБОЇНИ ПРОЙТИ ЗУМІЄМ?
ПОТРАПИВШИ В БЕЗВИХІДЬ  БУДЬ-ЯКУ,
ПРИГНОБЛЕНІ,МИ ОПУСКАЄМ РУКИ.
ЛИШ ВІРА НАС УКРІПИТЬ НА ШЛЯХУ,
А ПОКАЯННЯ ВТРИМА ВІД РОЗПУКИ.


Рецензии