Жизнь быстротечна

ЖИТТЯ ПРОХОДИТЬ ДУЖЕ ШВИДКО.
МОРГАЮТЬ ДНІ,НЕСУТЬСЯ РОКИ.
ЩО ЗГАДУВАТЬ БУВАЄ ГИДКО,
ТЕ ПОСИЛАЄ НАМ УРОКИ.
НЕСПРАВЖНІ ПОСМІШКИ БУВАЮТЬ.
"ТЕБЕ ЛЮБЛЮ", - ТАКОЖ НЕ ЧЕСНІ.
БРЕХНЯ Й НЕПРАВДА СЕРЦЕ КРАЮТЬ.
НАЙКРАЩІ ДРУЗІ РАПТОМ ЩЕЗЛИ.
ТО НЕ УДАР БОЛИТЬ-СВІДОМІСТЬ,
ХТО ТОЙ УДАР ТОБІ ЗАВДАВ?
КОЛИСЬ ЛЮБИВ ТЕБЕ-НАТОМІСТЬ
ТОЙ НЕНАВИДІТИ  ВЖЕ СТАВ.
ЧУЖІ ІСТОРІЇ ЦІКАВІ,
І БЕЗ ЩАСЛИВОГО КІНЦЯ.
З ДРІБНИХ РЕЧЕЙ НАЙКРАЩІ СТАЛИ
МОМЕНТИ СКАЗІВ МУДРЕЦЯ.
НЕ ВСЕ ТЕ ЗОЛОТО,ЩО СЯЄ.
ПОМИЛКИ ВКАЖЕ-НЕ СУДДЯ.
ЛЮБОВ ПІДСТУПНОЮ БУВАЄ,
БУВА Й ТАКА : ДО ЗАБУТТЯ.
ЖИТТЯ ЛЮБИ В ЯСКРАВИХ БАРВАХ.
БУЯЄ ХАЙ,МОВ ЗЕЛЕН ГАЙ.
ЯКЩО ВЖЕ ЛИНЕ  В СІРИХ ФАРБАХ -
ПРО ЩАСТЯ МРІЯТЬ ЗАБУВАЙ.


Рецензии