Исправляем ошибки

НЕ ДИВИМОСЬ НА НЕБО І ЗІРКИ.
ВИЗБИРУЄМ  ЖИТТЄВІ  ПОМИЛКИ*,
ЗАВ"ЯЗУЄМ В ПУЧКИ У НЕПОКОЇ.
А ПОТІМ СКИГЛИМО: НЕЩАСНА ДОЛЯ.
ЖИТТЄВІ ФАКТИ ДОСИТЬ ГОВІРКІ.
СВОЄЇ ДОЛІ МИ ТВОРЦІ ГІРКІ.
ЧИ ДОБРЕ МИ ПРО ДОЛЮ ДБАЛИ?
ІЗ ЧОГО МИ ЇЇ СКЛАДАЛИ?
ЧИ З ПОМИЛО*К, А ЧИ З ЗІРОК.
 ЗАПАМ"ЯТАЙМО НА ЗУБОК:
НЕ СЛІД НА ДОЛЮ НАРІКАТИ.
СТАРАЙМОСЬ ПОМИЛКИ* СПРАВЛЯТИ


Рецензии