Понедельник

ВИХІДНІ- НАЙКРАЩІ ДНІ.
МИ ВІДПОЧИВАЄМ.
ЩО ЗА БУДНІ НАКОПИЛОСЬ -
СТРЕСИ МИ  ЗНІМАЄМ.
ВИСТАЧАЛО В ВИХІДНІ
 І ГОРМОНІВ ЩАСТЯ.
НАСТРІЙ БУВ У НАС ТАКИЙ:
ВСЕ У НАС УДАСТЬСЯ.
ПОНЕДІЛОК-ВАЖКИЙ ДЕНЬ.
ХТО ЗБРЕХАТЬ РІШИВСЯ?
ТОЙ ПОВІВСЬ НА ПАФОС ЦЕЙ,
РУКИ ОПУСТИВШИ.
ВІДШЛІФОВАНІ ДУМКИ
 МОЗОК ОБРОБЛЯЄ.
 СЕРЦЕ - ОРГАН НА ДОВІРІ,
НА ВІРУ СПРИЙМАЄ.
СЕРЦЕ ІНОДІ ТРИМАЙ
У ХОЛОДНІМ ДУСІ.
МОЗКУ КРАЩЕ ДОВІРЯЙ :
ВСЕ  З"ЯСУЄ, ДРУЗІ.
ЯК НАСТРОЇТЕ ЗА НІЧ,
ТАК ВОНО І БУДЕ.
ПОНЕДІЛОК -ВАЖКИЙ ДЕНЬ,
ВІН ЦЕ НЕ ЗАБУДЕ.
ЩОБ НЕЙРОНОВІ ЗВ"ЯЗКИ
ПРАВИЛЬНО РОБИЛИ.
НАЛАШТУЙТЕ ЇХ НА УСПІХ
І ДОДАЙТЕ ВІРИ.
ПОНЕДІЛОК ЗРАЗУ ЙДЕ
ВЖЕ ЗА ВИХІДНИМИ.
ВІН НАЙБІЛЬШЕ ПАМ"ЯТА
ДОБРЕ І КРАСИВЕ.
І УЖЕ ЗА ЦЕ ХВАЛУ
ЙОМУ ПОСИЛАЄМ.
НЕ ВАЖКИМ ЙОГО-ЛЕГКИМ
СЕРДЕНЬКОМ ВВАЖАЄМ.
ЦІЛИЙ ТИЖДЕНЬ НАПЕРЕД
ШВИДКО ВІН СПЛАНУЄ.
ДОФАМІН ,ГАРМОН ЩАСЛИВИЙ,
ЩЕДРО ПОДАРУЄ.
А ЧИ ПРАВИЛЬНО У НАС
 РОЗСТАВЛЕНО ЦІЛІ?
ЧОГО ХОЧЕМ ДОСЯГТИ
І У ЯКІЙ МІРІ?
ПЕРЕПОНИ -СУМНІВ,СТРАХ,
ЗАЗДРІСТЬ, ЛІНЬ -ЗІТРІТЬСЯ,
У ПРОЦЕСІ СВОЇХ СПРАВ
УСПІХУ ВСМІХНІТЬСЯ.
НЕ ДЛЯ ЗАЗДРОЩІВ Й НИТТЯ
СИЛИ ЗБЕРІГАЙТЕ.
А ДЛЯ УСПІХІВ І  БЛАГА,
ЇХ І ВИТРАЧАЙТЕ.
УСПІХ ВАШ-ЦЕ НЕ МЕЖА-
СПРАВЖНЯ НАСОЛОДА
ВЛАСНІ СПРАВИ-ЦЕ ТВОЇ.
КРАЩА НАГОРОДА.
КОНЮШИНУ НАМАЛЮЮ-
ДЕФАМІНУ ПОДАРУЮ.
ГАРМОН ЩАСТЯ В ПОНЕДІЛОК
ВАС ЗАЛИШИТЬ БЕЗ ОЦІНОК.
ЗА ДУМКАМИ
https://www.facebook.com/tania.Tanya Zinchenko


Рецензии