Рябина ель

+ГРОНА ГОРОБИНИ Й ГІЛОЧКИ ЯЛИНИ
СОКОМ НАЛИЛИСЯ,ЧАРАМ ПІДДАЛИСЯ.
ДОЩИКОМ УМИТІ,СНІГОМ ЩЕ НЕ ВКРИТІ.
НІЖНО ОБНЯЛИСЯ,ТАК ПЕРЕПЛЕЛИСЯ!

СОНЦЕ ВИГЛЯДАЮТЬ,ЗІРОНЬКАМ МОРГАЮТЬ.
ХТО КРАСУ ПОМІТИТЬ,ТИМ І ДОГОДЖАЮТЬ.
ЛЮДЯМ НАСОЛОДА - З ЧАРАМИ ПРИРОДА.
ОСЬ ТАКА ЧУДОВА ЗИМОНЬКИ ПРИГОДА.

ТАК І МИ З ТОБОЮ ВКУПІ БУДЕМ ЖИТИ.
ВОГНИК СВОГО СЕРЦЯ ІНШОМУ ДАРИТИ.
НОВИЙ ДЕНЬ ЧЕКАТИ,ДНІ НЕ РАХУВАТИ.
НЕМІЧНИМ І БІДНИМ ТЕПЛО ВІДДАВАТИ


Рецензии