Следы ветров

ЧЕРЕЗ МОРОЗНІ ДАЛІ І СНІГИ
ШЛЯХИ ВІТРІВ ВЕСНЯНИХ ПРОЛЯГЛИ.
І Я ВІДЧУЛА БОЖУ БЛАГОДАТЬ.
БО ЗАХОТІЛОСЬ В НЕБІ ПОЛІТАТЬ.

РОЗПРАВИТЬ ДЛЯ ПОЛЬОТУ ДВА КРИЛА
Й ТОРКНУТИСЯ КОХАНОГО ЧОЛА.
БО РОЗТОПИТЬ ХОТІЛОСЬ В СЕРЦІ КРИГУ.
НЕХАЙ НЕ ЗОВСІМ. ЗГОДНА НА ВІДЛИГУ.

ВІД СЕРЦЯ ЗРАЗУ ЯКОСЬ ВІДЛЯГЛО
І Я ВІДЧУЛА,,ЯК ТВОЄ ТЕПЛО
РОЗСІЯЛОСЯ ХВИЛЕЮ ПО ТІЛУ
І ПРИНЕСЛО ОМРІЯНУ НАДІЮ.

ХАЙ ЩЕ СНІГИ ТАНЦЮЮТЬ ТУТ І ТАМ,
СВОЮ НАДІЮ ПОЧУТТЯМ ВІДДАМ.
ВЕСНЯНУ НЕ ЧЕКАТИМУ ЗАВІЮ :
КОХАННЯМ ТВОЮ ДУШУ ВІДІГРІЮ..


Рецензии