не земнi - бо пiдНебеснi!

Доброї пам'яти дід Панас завернув би, на кшталт: ось, малята-лалалята, яка ваша pis'ня; ось їй і матня!
Я делікатніш, перехожі: ось поріг нам ув оберіг, а вже нЕчистям по ріг; ні дня, ні каїну, ні юді, не рідня!

          чи кожен птах —
          при Небі ввік...

          один-бо страх —
          і десь весь лік...

          де ж крил доп'яв —
          хто лиш стрибав...

          хоч для роззяв —
          став... з Неба... з Яв...

          як в крила б'ють —
          як пішки йдуть...

          й себе ж несуть —
          немов аж суть...................


Рецензии