Отечество для всех

                Болгарский
                Мир и Люди 



                ОТЕЧЕСТВО ЗА ВСИЧКИ

                Човешкото време изчезва,
                но остават просторите.
                След време ще се населят
                от нови поколения хора.

                Дали те ще са по-добри -
                по делата ще се познаят.
                Ще се откажат ли от войни,
                от омраза и вредно незнание?

                Ще се погрижат ли за Земята
                като за свое Отечество? -
                единствено и благодатно
                за измъченото Човечество.

                Ана  Величкова


Рецензии