до сьогоднi я щаслива

на сьогодні в мене є тепло в душі
і гарнюсіньке життя моє.
любовью щастям оповите
таке лагідне я не сердита.
і сама в коханнячко одіта...

до сьогодні я щаслива
щастячко дарує Бозя

і життєва нива. 


Рецензии