Ты пробач, нэ часто в гости

Ти пробач, не часто в гості

Світе ясний, світе милий,
Десь лелеки стиха квилять,
А тополя все шепоче,
Приголубить мене хоче...

Ми ж із нею давні друзі
У пахучому цім лузі –
Все стоїш тут у дозорі
І при сонці, і при зорях...

Ти пробач, не часто в гості,
Ще чатуєш при погості,
Де під вітами рядочком
Тато й Мама, і їх дочка...

У душі ми очі в очі –
Вечори й духмяні ночі,
Дні щасливі й дні в печалі,
А яких пісень співали...

О тополя – все ти знаєш,
Вітами мені киваєш...
Переходить все в легенди,
Череда життя моментів...
28.01.2022р.


Рецензии