М сяць на неб вже догора

Місяць на небі вже догорає,
Сонечко встане і запалає.
Прийде кохання з-за обрію ночі,
Тільки я прошу, не зводь з мене очі.
Буду дивитись, як сонце сідає...
Кличе кохання, тихо благає..
В розпачі смутку,щастя не буде...
Все що ти прагнув серце забуде...

автор Володимир Панчоха
27/01/2022


Рецензии