Шудыран, шинчавудан туняште

Ш;дыран, шинчав;дан т;няште
Мый илем.
Тыште, ломыж гай т;тыраште,
Кава т;р.
Волгалташ пеш шуко кечыйолым
Мый йоднем.
Койжо шошо в;дла кажне йогын,
Модшо й;р.
Эрыкыште лекше кайык семын
Илынем,
Эрелан монден чыла ойгемым,
Четлыкем.
Шочынам илаш ты ош т;няште -
Й;ратен.


Рецензии