Я ва в усiх вас прынят аж с ласк

Смотрю на себя і удівляюсь:
Как жэ то я ныц ны вспываю?
Навыть, о, побалакать з друзямы!
Значыця, да, дурынь ужасный.

Еслі когда бо й умываюсь,
То это но в сэсцёр прыкрасных.
Шо мні дають навыть поспаты,
Бы влад: на кроваті ш!

Тута ты, да, купыш шэ й тапкы
Ій соружыш тіпа шатра дэсь.
Ну, в сторожа жажду податысь даж,
Ліш бы сыстра шчаслывынька була.

Ніть моя, бач, прамо ж прырвалась
Аж і са й  Анк, Ангелам святым.
Так шо куда я да до самк
Выйіду хоть бы-к кахда.

Вот бо в пыньках есця ля Вась
Аж пахлава. І бо халва
В сцікы смачніша за Тацянч!
Ну, шо аж, ах, я вэсь пЯн.

...дэ ж я колы во наздыймав
Нежных, гаречых, хвайных закатк.
...ну, да ошыбка е й с охПіхЧатк!
Значыця, влад выдунув вальц


Рецензии