reason?

I haven't reason for any love.
I haven't reason for smoking now.
I hate myself, but can i again
Hate u? Oh no, it will be a pain.

I can't write a poem.
I haven't any lifes.
I don't wanna proem.
My back is in your knifes.


Рецензии