***

відпускає відпускає біль уходить відчуваю.

появляється бажання гарно
жить
і щось таке незвідане творить.
у дні останні.

способів у нас багато
я беру лиш деякі до хати.

щоб настрій у душі піднять
і з користю
трудитися із пользою гулять
потрібно ж нам відпочивать.


позитивчик залетів
розвеселив і полетів.
я не бачила куди
 але забрав з собою кучу з серденька біди.
посміхаюсь веселюсь

 про смерть думаю а не
боюсь.







 


Рецензии