Новi мрii

Після бурі та завії
Знов душа радіє сонцю,
Ноти суму й ностальгії
Підкоряє нотам глянцю.

Навкруги уся природа
Променить, велично сяє,
А морозна прохолода
Від сумних думок зціляє.

Вищебечують синички,
Снігурі ведуть розмови!
Дві вербички, мов сестрички,
Оглядають всi обнови.

Навіть сніг скрипить бадьоро
І шукає вже нагоди
Заіскритися прозоро
У струмках від насолоди.

Гріє проблиском надії
Золотого сонця промінь,
А в душі - нові вже мрії
Про весну і дружну повінь...


Рецензии