Вершорна

Кава Элнет в;д гае канде,
Шога мутланалын п;нчер.
Ямле моткоч шочмо мланде,
Ямде ч;чкаш ош куэр.

Т;рла ш;шпык муро аршашым,
Йо;га сылне сем эр-кас.
Колышт - колат чулым маршым,
Колышт - солна ныжыл вальс.

Чевер кечылан вуй савалын,
Кеча изим;р йошкарген.
Емыж-саскам, шере-тамлым,
Коч, кожерлан тауштен.

П;рт;с дене пе;гыде кылым
Арам мо кучем, чон й;лен?
Шочмо верш;р дечын сылне
Лийын огеш керт - палем!

Кава Элнет в;д гае канде,
Шога мутланалын п;нчер.
Ямле моткоч шочмо мланде,
Ямде ч;чкаш ош куэр.


Рецензии