Колискова для дорослих - 2022

Спи гадючка...моя рідна засни
рибки подохли мабуть в ставку
мухи замерзли точно в садку
краще втомлені очі скоріше зімкни...
Спи гадючка...моя рідна засни
місяць повісився в хмарах давно
звісно без нього на дворі темно
краще втомлені очі скоріше зімкни...
Спи гадючка...моя рідна засни
зламана дверь вже не скрипить
півень зварений теж в супі спить
краще втомлені очі скоріше зімкни...


Рецензии