стан душi мiняеться

Не завжди отак буває

що душа моя пісні співає
 її природа веселить
 Та  і я шаленно хочу жить
життям хорошим хочу  дорожить

з ворогами по можливості дружить.

а буває що страждаю біль страхи душою відчуваю.

хвилююся лякаюся сумую і печалюся.
  чому це я усе життя міняюся міняюся.


Рецензии
Такое бывает,
Когда душа страдает.

Забина   26.01.2022 21:11     Заявить о нарушении