Добранiч

Бажаю -
Тільки миру на землі.
Такій беззахистній, тендітній.
Щоб очі зорями блищали,
Щоб помічали, як чудово пахнуть квіти.
Щоб сонечко в промінчиках рясних
Подарувало посмішку надії.
Щоб діти бавилися
В мандрах чарівних,
Шукали правду, віру.
Щоб матір не зосталася сама,
Щоб поруч і сині, і дочки.
Бажаю тільки миру на землі,
І в ріднім краю.
Спокою.
Та сили гідності...
Усім бажаю мирної я ночі;

Добраніч


Рецензии