У свiтi слiв

Мені уже давно років немало,
Та, як раніше, вірю в чудеса,
Ось знов дитячі мрії пригадала,
Як вабили зірками небеса…

Як і раніше, я чекаю щастя,
І теплі почуття, і доброту,
В душі палає віра, як багаття,
Що все ж таки здійсню свою мету.

Я вірю в успіх, в те, що недаремно
Вслухалась у солодкий Музи глас
І до напуття ставилася ревно...
Ліричністю манив мене Парнас.

Ведуть мене думки у світ елегій,
У світ краси і чарівливих слів…
Душе живе в казковому ковчегу
І, мріючи, нових чекає див...


Рецензии