На пелюстках шовкових почуттiв-1 - 5шт

Из альбома «На пелюстках шовкових почуттів»

«НА  ПЕЛЮСТКАХ  ШОВКОВИХ  ПОЧУТТІВ...»-1 \ 5шт.

1*
Любов – подібна до тендітної росинки
На пелюстках шовково-ніжних почуттів,
Що сонця сяючого береже смішинки
Й печалей місяця сріблясті міражі!!!

Живе у неї віддзеркалення від світу
Казками добрими... Та світлом чистих мрій...
Святої ніжності крихкі весняні квіти...
І сліз щасливо-зорних трепет потайний...

2*
Любов – неначе крильця трепетних магнолій,
Що помагають нам злітати в небеса...
В обитель божу, де нема страждань і болю...
І тільки зорне щастя світиться в очах!!!

О, той політ! Чудовий! Райський! Незабутній!!!
Святий! Божественний! І повний сяйва мрій!!!
Ми – ніби в казку потрапляємо майбутню...
І безшелесно, наче янголи, парим!!!

3*
Світ Любові – ромашкова ніжність
Почуттів по-дитячому чистих...
Пелюсток їхніх мрій білосніжність...
Серця доброго сонячна суть...

Щирість й святість бажань таємничих
Дарувати улюбленим миті
Неймовірного щастя... Земного!!!
Й берегти вічно їхню красу!!!

4*
Любов – божественних моментів
Збентежено-мрійливе світло...
Безкрає чарівне горіння
Безмежно люблячих сердець...

Гімн величавий чарам щастя
У душах, навесні розквітлим...
Чуттів зірчастих світ прекрасний,
Де кожен – див земних творець!!!

5*
Любов – закохане яскріння
І розквіт юної весни...
Прозорий погляд небосхилу...
І шепіт яблунь чарівний...

Вона – зірчастий візерунок
Бутонів в димці золотій...
І світосяйні їхні мрії
Про зорне щастя в зорну мить!!!


ранее опубликовано здесь:
© Copyright: Елена Буторина-Палагута, 2022
Свидетельство о публикации №122012505540
http://stihi.ru/2022/01/25/5540


Рецензии