Tеплий вечiр

Горить вогонь побіля річки,
Хлюпочуть хвилі тихої води,
Немов яскраво-пурпурові стрічки,
Шепочуть щось вогненні язички.

Зійшов неспішно теплий вечір,
І сяйво зір розлилось навкруги,
Іззаду вітер ледь торкнув за плечі,
Які ж прекрасні у природи кольори!


Рецензии