Знову сипле з неба мокрий снiг

Знову сипле з неба мокрий сніг,
Вітер одинокий з ним танцює,
Рівним килимом лягає на поріг,
За вікном прозорим хтось сумує.

Заховалася весна в зимових снах,
Холод підганяє перехожих
В теплу тишу в затишних хатах,
І вечірній сад чекає колискових…


Рецензии