Над мiстом засiяла радiсна веселка

Над містом засіяла радісна веселка,
Після дощу на небі засвітивши кольори:
Червоні, жовті і яскраво-сині,
Оранжеві, зелені, голубі.

Немов дугою вигнута виделка,
Так хороше всміхалася мені
Незаймана і лагідна веселка,
Зникаючи безслідно на небеснім тлі…


Рецензии