Бог вже забрав у мене все, що мiг

Бог вже забрав у мене все, що міг.
Бог завжди забирає все, що може.
Я стільки вже поклав йому до ніг –
лиш знаю я один і знає Боже.

Без Бога – ані мить і ані крок.
Ні подиху, ані сльози без Бога.
Крізь тернії із Богом до зірок –
людині лиш така дана дорога.

Яка не є дорога – вся моя,
хай вітер долі вистудить обличчя...
А потім стану зіркою і я –
зірки ночами миготять і кличуть...


Рецензии
Крізь тернії із Богом до зірок
И за всё Слава Богу!

Елена Транковская   25.01.2022 13:37     Заявить о нарушении
Саме так!😎❤

Миклош Форма   25.01.2022 14:37   Заявить о нарушении