Тата, тата шу

Тата, тата шу.
Тон лыктид нош ик.
Мукет тынад нимыд - лу!
Улон зол воштиськиз, пичильтык.

Зучьёс уг лэзьо вэзад,
Мынэсьтым курдаса, малы меда.
Нош атае тонэ тодмаз,
Синьмад учкыса....

(Тата, тата скажи.
Ты снова пришла.
У тебя другое имя - будь,
Жизнь сильно поменялась, малыш.

Русские не пускают к тебе,
Боясь меня, почему то.
А отец тебя узнал,
Смотря в глаза)


Рецензии