***

де душа?

душа це ти
 і твої теплесенькі мечти.

вони у днях тоїх являються
вони тобі  так дуже нравляться ...
все летить до тебе довподоби.
при любій любій погоді.в
душу радість
наливає...

і всім весело живеться ...краще в світі не буває.


Рецензии