Поховай мене в сво му серц

Поховай мене в своєму сердці, любий.
Запам'ятай мої уста,
Що казали тобі, милий,
Про мої щирі почуття.

Запам'ятай мене молодою,
Як посміхалася тобі.
Я подарую тобі свою
Найкращу часточку душі.

Крізь часи та крізь роки
Зустрінемось з тобою знову.
Надіюсь, згадаешь тоді ти
Усмішку яскраву мою.

Поховай мене в своєму сердці, любий,
Назавжди мене запам'тай.
Колись разом будемо, коханий,
Але зараз - прощавай...


Рецензии