***

мозок хоче щоб я журилась мозок хоче щоб печально на світ дивилась
щоб ридала день і ніч
  тяжкі спомини послав навстріч.

перетерплю
не в тому річ.
буду я радіти чі буду я страждати
мене смерть і муки не відмовляться
ожидати  зустрічати.


Рецензии