день народження

У онука,  у мого
Сьогодні день народження!
10 виповнилось років
З дня його походження!
Закінчує 4- й клас
З наукою дружить!
Добрий хлопчик у нас!
Серцем він не тужить!
Поліцейським не спроста!
Хоче онук стати!
Давня це його мета!
Будемо допомагати!
Гучі-це собачка звісно!
Рано-вранці так встає!
Лиже морду за звичаєм
Турбот Нікіткі додає
Хоче Гучі погуляти!
Потім їсти. Потім спати.
ПОтім проситься із хати
На перехожих гавкати!
Під драбиною татусь
Збудував для Гучі спальню
Я промовити боюсь...
Чи то спальня,чи вбиральня.
Мій коханий онучок!
 10 років маєш!
Я люблю тебе за все!
Ти це добре знаєш!
Тож зростай здоровим!
Добрим! Щедрим! Мудрим!
Досягай мети своєї!
Стань занадто мужнім!

25.01.22р   КИЇВ


Рецензии