Ми мабуть чудо - 2022

Ми мабуть чудо чекали під хвістом
адже на кращу долю сподівалися
відтоді і майбутнє осіняючи хрестом
але у виборі ніколи не сумнівалися...
Ми мабуть чудо шукали під ногами
адже ретельно в небо не дивилися
вважали що любов дарована богами
тільки у виборі своєму помилилися...
Ми мабуть чудо знайдемо під носом
адже у роздумах перестаємо хлюпати
можливо щастя знаходиться під боком
для цього треба серце лише слухати...


Рецензии