Я тебе шукаю

Я тебе шукаю по світах.
Твоїх очей не вистачає.
І їх я бачу тільки в снах.
Серце сумує і калатає.

Конче потрібні слова
"Кохана я тебе кохаю".
Ось зійшла зоря нова.
Та я на тебе все чекаю.

Мені здається, що ти теж.
Без мене так страждаєш.
І мабуть також не збагнеш.
Коли мене десь упізнаєш.

Ти знай, що я тебе чекаю.
Тебе я подумки обіймаю.
Тяжко так, я спокою не маю.
І знов без тебе засинаю...


Рецензии