Илыше памаш

Кошка умшам —
Огеш к;л мыланем м;ет,
Лиеш тек ший памаш в;дет.
Тамлен й;ам —
Адак лиям мы й кумы лан,
Пижам пашаш эше виян.
Тыгак аклем
Мый тыйым, юзо шинчымаш.
Наука — илыше памаш.
Тудлан вуем савем,
К;, Данкола й;лен,
Ш;м тулжым мыланна пуэн.


Рецензии