Лише страждання надають нашому життю цiннiсть-2022

Дописано до слів Еріх Марії Ремарк.

Лише страждання надають нашому життю цінність
принаймні так краще щастя через біль відчуваємо
і ці незмінні правила нам диктує сучасна дійсність
і дуже часто поводимося як покарання відбуваємо...
Лише страждання надають нашому життю цінність
принаймні так краще почуття ми всі висловлюємо
в чеканні одкровення геть забуваємо про ніжність
і те що коється на серці в голос не вимовляємо...
Лише страждання надають нашому життю цінність
принаймні так краще кохання забути намагаємося
і щоб стосунки відновити зараз це велика рідкість
їх повернемо-коли обличчям до долі повертаємося...


Рецензии