Слабка стать

Вождь пильнував жінок.  Чоловіки
Ловили слушний мент - слабких схопити
І змусити зіграти в піддавки -
Не в шашки, звісно. Так з`являлись діти.

Так формувалась стать слабка, ростки
Пускаючи під чоловічим гнітом, 
А сильні, не приборкані ніким,
Бездітними никали й зникли з світу.

В моїй руці твоя, така легка.
А ти самодостатня і сучасна,
Водносчас і далека і близька. 

Вся впевнена в собі, мигтиш в прикрасах.
І, думаю я, стать твоя в лапках
"Слабка", а  без лапок вона - прекрасна.


Рецензии