Невероятно грустная песня

   


_____Невероятно грустная песня________

Вот Диппёплов косяк улетает на юг
И куда-то пропал Цеппелин
В огороде малинкой объелся Король
Разбежались ЖучкИ
И Пинкфлойды ,
И Слейды , и Квин...
Ни Июльское Утро,
Ни Радуг Восход
Не обрадуют больше меня
Никогда я не буду опять молодым
Никогда, никогда...ни-ког-да !               

  ***

Ось диппеплив косяк відлітає на південь
І десь зник  зник цеппелін
Во городі малиною об'ївся король
Розбіглися і жучки, і квін
Ні липневе ранок, ні веселок схід
Не порадують більше мене
Ніколи я не буду знову молодим
Ніколи, ніколи ніколи...


  ***

___Sad,  unbelievablу sad song___________

That's Deeppurples cant fly,
fly to the South
And disappeared somewhere Zeppelin
In the garden with raspberry stuffed Crimson king
Dispersed Pink floyd, and Beatles, and Queen
Neither the July Morning, nor the Rainbows rise
'll not rejoice, rejoice over me
I will never be young
I will never be young > what a pity and pain ! >
I will never be young
Never, never... and never again





07\01\13 ABP-Kirkoroffland


Рецензии