Белы лебядзь

Белы лебядзь у небе плыве,
Кроў, як пасак, сцякае па целе,
Груган чорны прыходзiць у сне,
Запрашае мяне на вяселле.

Яствы хвалiць на свой чорны лад,
Чашу ставiць на стол залатую.
Маё сэрца ён зманiць наўрад,
Фальш у кожным славечку я чую.

Раз`ядаюць яны мне душу,
Плача горка, за лебедзем рвецца,
Боль у сэрцы з маленства нашу,
Кiпцюры раняць роднае сэрца.

Лебедзь белы з падбiтым крылом
На плячо мне прысядзе вясною,
Завiтае святло ў родны дом,
Змыю ранку счаслiвай слязою.

Зарубцуюцца раны ў душы,
Смех на вулiцы вызвалiць сэрца.
Груган чорны, ты больш не кружы,
Не чынi над душой маёй зверства.


Рецензии
Пускай у Вас будет всё хорошо,и к Вам всегда прилетает не чёрный ворон,а белый лебедь!💐🙂

Светлана Медведева7   23.01.2022 10:10     Заявить о нарушении
Спасибо большое!!! Всем желаю светлого и чистого!!!

Мария Мучинская   23.01.2022 11:26   Заявить о нарушении