Симферополь воктене

Сирень солыкым
Р;залын,
Симферопольым ;ндалымн,
Волыш эркын ныжыл эр.
Кечыйол модеш чевер.

Саламлем йомак верш;рым,
Ончыштам мый тудым ;рын:
Ры; шогат чал курык-влак,
Кугуракше —
Чатыр-Даг.

Пуйто мый ужам Онарым.
Пагален йолташым —
таврым,
Толын патырна полшаш,
Ойган мландым утараш.

Улнымешке кредалмеке,
Миен тудо Салгир деке,
Кумык лийын в;д й;аш...
Тамле пеш.
Ок лий темаш.

Тиде жапым шарныкталын,
Пуйто Чатыр-Даг н;лталтын.
Илыш тудын йыр шолеш,
Кечыйол чолган модеш.


Рецензии