Казковий колорит

Пісні співає хуртовина
В краю незайманих снігів,
Радіє, як мала дитина,
Що всюди чути звучний спів.

Летять птахи на дивні ноти,
Синички, спритні снігурі,
А навкруги - блаженства цноти,
Морозне небо угорі…

Стоять ялини в теплих муфтах,
Берези, сосни у кашне,
Зайча до пня, немов до пуфа,
Спішить на ложе хутряне.

Куди не глянеш: всюди срібло,
Шарфи і шуби, оксамит…
Зими довершена палітра
Казковий вносить колорит...


Рецензии