Призыв к будущему поколению

На оьвт1ий бура зуйн ,
Ххаллилсса вирттал,
Чувшиврул бувц1усса ,
Лакрал жагьилтал,
Нац1усса оьрмулул,
Дак1 к1ук1лу дурну ,
Мабахларду кьимат.
Жула пухълуннал

Душман ялун ххявхний ,
Лак к1унттийн буцин,
Дайлсса турлил миц1лих,
Ххуллийн бивчуссар.
Чулахъ Сурхай ханнал,
Хан Муртазалил
Бусраврай яданну
Вирттаврал ц1арду!!


Жан дусса игитъал,
Махьбай зунттал душ!
Мабаххав вила ас,
Нах1у мукъурттих,
Зунттай марххалттияр ,
Т1ут1ай хьхьемнияр ,
Марц1сса вила ц1агу ,
Яда бусравну.
 

Чакъалт ялун ххявхний ,
Хьхьич1 бац1ан к1улсса ,
Парт1у Пат1имал ц1а ,
Щяв щун мадару ,
Ттеркьукьив зумату,
Нани дувайсса!
Хъама мабитару ,
Щазал шаммарду !

На к1иц1 къаларгнугу,
Ца цасса ц1арду,
Щала дунияллийх ,
Лак машгьур бувсса!
Эбратрал ттугъ кунма,
Мигу дак1нийну,
Нанияра аьрх1ал ,
Миллат буруччин !!!
Фатима Лакия


Рецензии