Эйиэхэ эрэ

Эйиэхэ эрэ, мин сэгэрим,
Тиэтэйэн керсYhэ кэлиэ5им,
Эйиэхэ эрэ мин сYрэ5им,
Иэйиитин сипсийэн этиэ5им.

Эйиэхэ эрэ мин бу курдук
Сылаастык сыстаммын туруо5ум,
Эйиэхэ эрэ мин оргууйдук
Нуо5айан, уоскуттан
Оргууйдук ууруо5ум.

Эйиэхэ эрэ мин ылларан
Ол халлаан иминии ууллуо5ум,
Эйиэхэ эрэ мин таттаран
Ый-сулус ханнатын умнуо5ум.

Эйиэхэ эрэ мин бу маннык
Талыа5ым тыл мYетYн-талбатын,
Эйиэхэ эрэ мин анааммын
БYебэйдиэм тапталым ымыытын.



Степан Дадаскинов тыллара (слова)



ТОЛЬКО ДЛЯ ТЕБЯ



Только для тебя милая моя,
Я на свидание тороплюсь,
Только для тебя сердцем говоря,
Радости шёпотом поделюсь.

Только для тебя, лапушка, одной,
Нежностью обниму тихою,
Счастья поцелуй сладок затяжной,
Ласкою неизъяснимою.

Сильно увлечён тайно лишь тобой,
Зоренька неповторимая,
Небом растоплюсь в солнышке живом,
Магия непостижимая.

Только для тебя песенку мою,
Сладкими выражу словами,
Только лишь тебе свечка бытия,
Свет обаяния цветами.



Василий Полятинский
14:45 – 18:28 22.01.22


Рецензии