Живий ланцюг

Живий ланцюг утворимо в душі,
З’єднаємо думками СХІД і ЗАХІД,
Хай землю ріжуть тільки лемеші,
В повітрі замість куль літають птахи.

Живий ланцюг… У ньому сила й міць,
В думках усі з’єднаймо Україну,
Свідомо це робім, не силоміць,
І вірою укріпим наші стіни.

Живий ланцюг утворимо усі,
Протягнеться красиво він усюди,
Не в крові щоб купались, а й в росі,
Нехай шанують НЕЗАЛЕЖНІСТЬ люди.

Живий ланцюг протягнеться так скрізь,
Із ПІВНОЧІ на ПІВДЕНЬ він проляже,
Гірких щоби ніхто не лив більш сліз,
СОБОРНІСТЬ Україна вся покаже.

Живий ланцюг з думок наших й сердець,
Обійми ніжні нашими руками,
Вкраїні ми сплетім самі вінець,
Ще й вистелім СОБОРНІСТЬ рушниками.

Живий ланцюг… З’єднаймо все і всіх,
Його не даймо комусь розірвати,
Щоб Україну нам Господь зберіг.
По всій Вкраїні стяг наш підіймати.

Живий ланцюг. І славень прозвучить,
Лунатиме вкраїнська наша мова,
СОБОРНА УКРАЇНА БУДЕ ЖИТЬ!
Покотить хвилі нива колоскова.

22.01.2022 р.


Рецензии