Не сумуйте, що час так злiта...

Не сумуйте, що час так злітає...
Ми втрачаємо рідних, близьких,
Все життя ,як  та осінь минає,
Які нас там чекають стежки?!

Не сумуйте, що час так злітає...
В кожнім часі завжди є своє,
Що напише душа, ми не знаєм,
Там відлуння епох настає!

Не сумуйте, що час так злітає...
Ще наш день зОвсім не погас,
Час історію нашу гортає,
Та рецензії пише  до нас.

Кожен день у своїм оксамиті..
Що несе він сьогодні цей час?!
Кожний крок щасливої миті,
Хай повернеться знову до нас!

22.01.2022 Н.Пирожок


Рецензии